Marco Rooks

NXT LVL

‘Efficiëntie, gemak én meer werkplezier. Samen werken aan verbetering, samen naar “Next Level”. Dat is de samenwerking met SoliTrust.’

Ik ben mijn eigen accountantskantoor gestart vanuit de gedachte om alles wat je kunt automatiseren ook op die manier in te richten. Omdat dit het werk leuker maakt, de kwaliteit erdoor verhoogd wordt én je op die manier tijd overhoudt voor de dingen die belangrijk zijn. Want alles wat repeterend is, wordt saai. Je moet uitdaging houden. Dat zijn de belangrijkste redenen waarom wij twee jaar geleden kozen voor een samenwerking met SoliTrust.

Die samenwerking is een goede keuze geweest. Met behulp Dimensions is alle data al bij de start gestructureerd. Dat geeft direct overzicht; je ziet meteen wat wel of niet bijzonder is en waar wel of geen risico in zit. De data wordt zodanig aangeleverd dat je gelijk met de analyses aan de slag kunt. Daarnaast is het fijn dat alle analyses dezelfde structuur hebben. Dit heeft NXT LVL efficiëntie, gemak en meer werkplezier opgeleverd. Bovendien houden we tijd over voor de dingen die echt belangrijk zijn.

De samenwerking met SoliTrust omschrijf ik als “hands-on”. Ze zijn laagdrempelig en toegankelijk. En het prettige is dat dit ook zo ervaren wordt door onze klanten. SoliTrust is altijd bereid om met onze klanten mee te werken en te denken.

Wat ik erg positief en leuk vind is dat SoliTrust constant samen met hun opdrachtgevers kijkt naar de ontwikkelingen, zoals AI en ChatGPT. We werken echt samen aan verbetering. Samen naar “Next Level”, zou ik willen zeggen.

 

Inloggen Portal