Kees-Jan Schouten

Londen & van Holland

‘Een hogere kwaliteit van onze analyses, een grotere effectiviteit bij het verrichten van de werkzaamheden én daarnaast een stuk uniformiteit, dat is wat de samenwerking met SoliTrust ons heeft opgeleverd’.

Omdat wij intern niet over de skills en de know-how beschikken om data-analyse in de controle geavanceerd aan te pakken, zochten we naar een partij die deze kennis wel in huis heeft. Daarbij vonden we het belangrijk dat deze partij ook over ervaring in de accountancy beschikt. Die combinatie van kennis en ervaring vonden wij bij SoliTrust.

Een hogere kwaliteit van onze analyses, een grotere effectiviteit bij het verrichten van de werkzaamheden én daarnaast een stuk uniformiteit, dat is wat de samenwerking met SoliTrust ons heeft opgeleverd. Het datamodel Dimensions is een uitstekende methode om snel grote hoeveelheden data te doorgronden. Om snel tot de kern te komen. Verschillen worden direct blootgelegd en elke bevinding is raak.

We ervaren het team van SoliTrust als persoonlijk en betrokken. Op alle niveaus denken ze met ons mee. Zo is London & Van Holland onderdeel van de gebruikersgroep en daarom nauw betrokken bij de bruikbaarheid en doorontwikkeling van het datamodel Dimensions. En dan is er nog de flexibiliteit van Bert en zijn team. Als accountants maken wij afspraken met onze opdrachtgevers. Wanneer hun data door omstandigheden later wordt overhandigd dan gepland, is SoliTrust flexibel en altijd goed in staat ons te accommoderen. Kortom: de samenwerking met SoliTrust verloopt op alle vlakken erg prettig.

 

Inloggen Portal