Albert Jan van Ginkel

Van Ree Accountants

‘Herkenbare controlekwaliteit en meer vertrouwen dat de controle op een gedegen manier gedaan wordt.’

Vanuit de ambitie om betere en effectievere controles neer te zetten voor onze klanten, kozen wij voor een data-gedreven controle. Van Ree Accountants heeft mensen uit verschillende disciplines in huis, maar niet per se op het technische vlak. Om die vertaalslag te kunnen maken besloten we gebruik te maken van de expertise van SoliTrust. Zij bieden zowel de technische borging als kennis van- en ervaring met financiële pakketten.

We werken inmiddels twee seizoenen naar volle tevredenheid samen. Met de werkprogramma’s van SoliTrust worden wij ontzorgd op het gebied van data-extractie en dat is een enorme verbetering. Data-analyse vormt het startpunt van de controle. Het adagium in wat SoliTrust biedt is herkenbare controlekwaliteit. Dat zie je terug door een stuk standaardisatie in de analyses. Zij zorgen ervoor dat wij betrouwbare gegevens voor onze neus hebben. Er is simpelweg meer vertrouwen dat de controle op een gedegen manier gedaan wordt.

Wat wij erg waardevol vinden is dat SoliTrust gericht is op samenwerken en service. Ze willen leren en zijn doorlopend op zoek naar verbetering. Ze gaan niet voor een gemakkelijke one size fits all-aanpak, maar zijn continu in ontwikkeling. Hun doel is ervoor te zorgen dat hun werkprogramma’s optimaal aansluiten bij de wensen van de gebruiker, waardoor de kwaliteit van de controles wordt verhoogd. Van Ree heeft dan ook al vanaf de start van de samenwerking sterk met ze meegedacht. SoliTrust is als organisatie zeer benaderbaar. Als je ze nodig hebt, dan zijn ze er. Ze denken mee en willen altijd samen kijken naar een oplossing. Dat is erg waardevol!

 

Inloggen Portal