Ben jij de ambitieuze data engineer met passie voor data? Word jij uitgedaagd door het automatiseren van bedrijfsprocessen en het bedenken en programmeren van slimme scripts en tools? En wil jij een actieve bijdrage leveren aan het realiseren van verrassende en innovatieve oplossingen? Dan is deze functie de juiste uitdaging voor jou!

Jouw rol

Als data engineer ligt je focus op het bedenken, programmeren en onderhouden van innovatieve automatiseringsoplossingen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan algoritmen en datamodellen met Artificial Intelligence en Machine Learning technieken. Verder ligt je focus ook op softwareontwikkeling en API’s.

Jouw profiel

  • Uitgedaagd door technische puzzels en op de hoogte willen blijven van de nieuwste technieken
  • Kennis van en ervaring met GIT, Docker, Azure Cloud en open-source big data technologieën en platformen
  • Kennis van Python en SQL is een pré
  • Sterk analytisch en probleemoplossend vermogen
  • Werkervaring en een relevante achtergrond in Data Engineering, Computer Science en/of
  • Een afgeronde bachelor of master in Informatica, Wiskunde of een ander vergelijkbare studie

Ons aanbod

Je krijgt een uitdagende functie binnen ons jonge en ambitieuze team. Je wordt gestimuleerd nieuwe technieken en innovaties toe te passen. We bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook bieden we de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

Interesse?

Wil je meer weten of kennismaken? Neem contact op met Ernst Albers bereikbaar via 06-8689 9789 of ernst.albers@solitrust.nl.