Ben je op zoek naar een manier om jouw ervaring als assistent accountant / controleleider op een hele nieuwe manier in te zetten om het audit vakgebied vanuit een data analyse perspectief verder te brengen? En werk je graag in een ambitieus team? Dan hebben wij de baan voor jou!

Jouw profiel

Je bent de bruggenbouwer tussen onze klanten en onze technisch data analisten. Onze klanten help je verder door met behulp van data analyse betere en effici├źntere controles uit te voeren. Onze technisch data analisten help je verder door jouw ervaring en kennis over het controleproces over te brengen. Kortom je bent een belangrijke speler voor de bijdrage aan onze doelstelling om continu betere data analyses uit te voeren.

Als relatiebeheerder data analyse heb je je master accountancy succesvol afgerond en heb je inmiddels tenminste 5 jaar relevante werkervaring.

Ons aanbod

Je krijgt een uitdagende functie binnen ons jonge en ambitieuze team. Je wordt gestimuleerd nieuwe technieken en innovaties toe te passen. We bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook bieden we de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

Interesse?

Wil je meer weten of kennismaken? Neem contact op met Ernst Albers bereikbaar via 06-86899789 of ernst.albers@solitrust.nl