Financiële data-analyse is voor veel accountskantoren en bedrijven van groot belang voor de toekomst. Wij geloven dat het specifieke kennis en ervaring vereist om hierin echt het verschil te kunnen maken. En dat geloven wij niet alleen. Steeds meer accountantskantoren en bedrijven ontdekken SoliTrust. We zijn daarom een snelgroeiend bedrijf en op zoek naar nieuwe collega’s!

Ambitie en innovatie in data-analyse

Ben jij de ambitieuze data-analist met passie voor financiële data? Heb jij affiniteit met accountancy en word jij uitgedaagd door het creëren van diepgaand inzicht in alle beschikbare data van een organisatie? Wil jij een actieve bijdrage leveren aan onze verrassende en innovatieve oplossingen? Dan is deze functie de juiste uitdaging voor jou! Als financieel data-analist ligt je focus op het leggen van verbanden en signaleren van uitzonderingen en vertaal je deze naar pragmatische en innovatieve oplossingen. Je werkt zelfstandig en in teamverband projectmatig voor nieuwe en bestaande klanten (o.a. accountantskantoren) van SoliTrust.

Jouw profiel

  • Energiek en enthousiast
  • Gedreven, hands-on en flexibele instelling
  • Affiniteit met financiële en/of operationele data
  • Sterk analytisch en probleemoplossend vermogen
  • Afgeronde hbo of universitaire opleiding bij voorkeur Accountancy, (Technische) Bedrijfskunde of Bedrijfsinformatica

Ons aanbod

Je krijgt een uitdagende functie binnen ons jonge en ambitieuze team. Je wordt gestimuleerd nieuwe technieken en innovaties toe te passen. We bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook bieden we de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

Interesse?

Wil je meer weten of kennismaken? Neem contact op met Ernst Albers bereikbaar via 06-86899789 of ernst.albers@solitrust.nl.