Ben jij de ambitieuze technisch data-analist met passie voor data gerelateerde vraagstukken? Word jij uitgedaagd door het automatiseren van bedrijfsprocessen en het bedenken van slimme scripts. En wil jij een actieve bijdrage leveren aan het realiseren van verrassende en innovatieve oplossingen? Dan is deze functie de juiste uitdaging voor jou!

Proces en techniek

Als technisch data-analist ligt je focus op het begrijpen van (bedrijfs)processen en om hiervoor pragmatische en innovatieve automatiseringsoplossingen te bedenken. Je werkt zelfstandig en in teamverband projectmatig zowel ten behoeve van het interne proces binnen SoliTrust als voor de bedrijfsprocessen van klanten.

Jouw profiel

  • Uitgedaagd door technische puzzels en op de hoogte willen blijven van de nieuwste technieken
  • Kennis van programmeertalen of bereid om deze te leren (Python)
  • Kennis van databases, database-systemen en SQL
  • Sterk analytisch en probleemoplossend vermogen
  • Een afgeronde bachelor of master in Informatica, Wiskunde of een ander vergelijkbare studie

Ons aanbod

Je krijgt een uitdagende functie binnen ons jonge en ambitieuze team. Je wordt gestimuleerd nieuwe technieken en innovaties toe te passen. We bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook bieden we de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

Interesse?

Wil je meer weten of kennismaken? Neem contact op met Ernst Albers bereikbaar via 06-86899789 of ernst.albers@solitrust.nl.