Kees Jan Schouten, partner bij Londen en van Holland

“De hoeveelheid data neemt toe bij ieder bedrijf. En je wilt als accountant op zo effectief mogelijke wijze daar doorheen. We hebben een grote klantenportefeuille. Maar het automatiseringsdeel in onze werkzaamheden is in totale omvang te klein om een eigen IT-dienst te laten draaien. Bovendien, software ontwikkelt en verandert snel. Het vraagt om fulltime focus op dat gebied.

SoliTrust biedt ons daarin de ondersteuning die we nodig hebben en ze zijn tegelijk sterk in het analyseren van data. Wij kunnen onze mensen hierdoor ook anders inzetten. Door de wijze van rapporteren door SoliTrust, kunnen we de handmatige, tijdrovende steekproeven meer loslaten. SoliTrust kijkt bovendien meteen mee of de processen en controls binnen automatisering adequaat zijn.

Wat ook niet onbelangrijk is, de samenwerking is heel fijn. Aangezien ze bij onze klanten binnenkomen, vinden we heel belangrijk dat er sprake is van een groot wederzijds vertrouwen. Ze kennen de financiële pakketten en ze spreken de taal van accountants. Ze zijn getraind in dit werk en hebben een track record. Ze verhogen de waarde van ons werk. SoliTrust staat bij ons voor vertrouwen.”