We zijn gespecialiseerd in het ontsluiten van financiële en operationele data. En in het verwerken van deze data tot heldere, diepgaande analyses. Afhankelijk van de vraag zetten wij doelgericht de data in vanuit de juiste dimensie. Met deze focus en onze ervaring met financiële en operationele softwarepakketten kunnen we zodoende efficiënt werken en hoge kwaliteit bieden. Tegelijk stelt het ons en onze klanten in staat inzichten te verwerven die anders verborgen blijven.

Compleet

Door onze werkwijze ontstaat een compleet beeld over alle gegevens en direct zicht op hiaten en afwijkingen. Accountants en controllers helpt dit om gerichter nader onderzoek te doen naar eventuele bijzonderheden. Waar zonder deze data-analyse een deel van de informatie wordt betrokken in een afweging is nu alle beschikbare data onderdeel geworden van de analyse. Zo worden trends en verbanden beter zichtbaar als ook incidenten en afwijkingen.

Kansen en risico’s

Voor het management en de directie analyseren we vanuit een passende dimensie. Onze analyses laten zien welke kansen en risico’s er zijn, commercieel en operationeel. Zo bieden we inzicht in kwetsbaarheden in de klantenportefeuille of bijvoorbeeld mogelijkheden voor voorraadoptimalisatie. We leveren op die manier betrouwbare en waardevolle managementinformatie, vanuit een financiële dimensie.

Vanuit het vraagstuk

Dimensions is de innovatieve aanpak van SoliTrust, waarbij het vraagstuk de dimensie bepaalt. Met deze adequate werkwijze zet SoliTrust ongestructureerde data om naar financiële data-analyse en betrouwbare business intelligence.

De kennis en ervaring van SoliTrust met financiële en operationele softwarepakketten zorgt voor een efficiënte en kwalitatief hoogstaande werkwijze. De data wordt op adequate wijze omgezet tot informatie die diepgaand inzicht biedt vanuit verschillende dimensies. Het gaat dan onder andere om ondersteuning bij de accountantscontrole of voor het ontwikkelen van betrouwbare business intelligence.

BRON-ONAFHANKELIJK

Met onze tools en expertise op het gebied van applicaties en datamodellen zijn we in staat data uit alle applicaties te verwerken en te begrijpen.

TOOL-ONAFHANKELIJK

Met onze expertise op het gebied van analyse leveren we aan onze klanten gevalideerde datasets in het formaat waarmee de gebruiker zelf kan analyseren tot aan uitgewerkte analyses.

FORMAT-ONAFHANKELIJK

Met onze IT kennis en techniek kunnen we alle data formaten verwerken waarbij type en omvang geen beperking vormen.

GEVALIDEERDE DATASET

We valideren de dataset op onderlinge consistentie waardoor de betrouwbaarheid van de uitkomsten wordt vergroot.

VEILIGE UPLOAD

We maken gebruik van onze veilige en gebruiksvriendelijke uploadportal voor de aanlevering van data.

SPECIALISTISCHE ONDERSTEUNING

Afhankelijk van de klantspecifieke wens ontzorgen we het gehele data analyse proces of leveren onze specialisten ondersteuning bij de implementatie in de organisatie.